Bij Feet & Life wordt gewerkt met professionele voetverzorgingsproducten van PUUR VERA. Producten op basis van pure Aloë Vera gecombineerd met actieve natuurlijke bestanddelen. De verzorgende en herstellende crèmes van PUUR VERA zijn zonder parabenen, het is een Hollands fabricaat en tevens ook veilig voor diabetici.

PUUR VERA Neutraal

Deze verzorgende voetcrème is geurloos en trekt zeer snel in, deze is dan ook uitermate geschikt voor de behandeling van ruwe, droge of pijnlijke/vermoeide voeten. Draagt mede bij aan de behandeling tegen eelt.


PUUR VERA Hielcrème

PUUR VERA Hiel crème bevat naast pure Aloë Vera ook nog de actieve ingrediënten Allantoïne en Dimethicon, deze dringen diep door in de lagen van de huid en herstellen zo ernstige, diepe kloven in de hielen en uiteraard ook in de rest van de voet. De crème verzacht en hydrateert. Deze crème is uitermate geschikt voor de droge voet.


PUUR VERA Ureumcrème

Urea is een stof die zich natuurlijk op de bovenste lagen van de huid bevindt. Aanvullende Urea dat aangebracht wordt via crème verhoogt de hydratatie door het aantrekken en binden van water in de bovenste lagen van de huid. Urea is een natuurlijke en een zeer effectieve moisturizer voor de extreem droge voeten.
PUUR VERA Ureum voetcrème wordt gemakkelijk geabsorbeerd. Het verzacht onmiddellijk de huid en verhoogt de water opnemende capaciteit, waardoor de droge huid verminderd en dus zorgt voor mooie, gladde voeten.
Ook geschikt voor mensen met eczeem en psoriasis klachten.

PUUR VERA Handcrème

PUUR VERA Handcrème bevat helend snailextract, in combinatie met speciale voedingsstoffen dringen deze door in de lagen van uw huid en versnellen ze het proces van celvernieuwing. Uw huid wordt optimaal beschermd tegen de dagelijkse weersinvloeden en uitdroging door huishoudelijk werk. Het helpt kloofjes, huiduitslag, allergische reacties en andere irritaties snel te herstellen. Deze handcrème is geschikt voor alle huidtypes en trekt snel in de huid.

Maakt droge, ruwe en schrale handen weer heerlijk glad en zacht.